Fc Barcelona stadium #barcelona #barca #lego #footballFc Barcelona #barcelona #barca #lego

football

Fútbol Club Barcelona (meerendeels bekend als Barça) is een Spaanse voetbalclub uit Barcelona, Catalonië (Spanje). De club is de meest succesvolle voetbalclub van Spanje en ter wereld. Het stadion van de club is Camp Nou, waarvan de directe vertaling »nieuw veld» betekent. Het is tevens ook het grootste stadion ter wereld. De clubkleuren zijn paars (of granaatrood)-blauw (blaugrana). De aartsrivaal van Barcelona is Real Madrid, wedstrijden tussen beide clubs staan bekend als El Clásico. Nog een belangrijke rivaal is buurtgenoot Espanyol; de onderlinge duels dragen de naam Derbi de Barcelona.

Camisetas LA LIGA Chaussures, Maillots, Shorts, Survêtements, Ballons, Accessoires.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *